19-Eylül-2017 - 10:09

Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol Uluslararası 1. Disiplinlerarası Seramik Sanat Çalıştayı Sergi Açılışına Katıldı Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol İstanbul Üniversitesi öğretim elemanlarından  Öğr.Gör.Özlem Özer Tuğal'ın koordinatörlüğünü yaptığı, İstanbul Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası 1. Disiplinler Arası Seramik Sanat Çalıştayı Projesinde yer almıştı. İlimizin sevilen, seramik alanında önde gelen akademisyenlerinden Demirkol bu projede İstanbul Üniversitesi'nde monte edilecek bir panonun bir parçasını oluşturmuştu. Demirkol 18 Eylül'de  İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binasında bu projenin sergi açılışına katıldı. Pano parçaları arasında ülkemizden ve İran, Finlandiya, Azerbaycan, Polonya ve Romanya gibi  ülkelerden de sanatçıların ve bilim insanlarının eserleri yer aldı. Demirkol'a belgesi İstanbul Üniversitesi Rektörü sayın Prof.Dr. Mahmut Ak tarafından takdim edildi.