Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi'nde Seminer Verdi.

01-Nisan-2016 - 09:04

Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi'nde Seminer Verdi.Kocaeli halkını ve Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini kültürel etkinliklerle buluşturmak amacıyla Sekapark’ta bulunan Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi’nde 28 Mart günü Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL, “Cam Füzyon, Mozaik, Pata de Verre” teknikleri ile ilgili bir seminer verdi. Tekniklerin aşamaları, kullanılan malzemeler ve dikkat edilmesi gereken kuralları da aktaran Demirkol, tekniklere ait görsellerde Barselona’da ziyaret ettiği Park Guell Parkı’nda bulunan Mimar Gaudi’nin mozaikleri ve Değirmendere Ali Özbay MYO öğrencileri tarafından yapılan ürünlerin görsellerini de paylaştı.