Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL "KADIN VE KARİYER" /GÖLCÜK Paneline Katıldı.

12-Şubat-2018 - 11:02

Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL "KADIN VE KARİYER" /GÖLCÜK Paneline Katıldı.Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Kaymakamlığı ve Körfez Ticaret Odası'nın katkılarıyla "Kocaeli'ye Kadın Eli Değecek, Kadının Sesi Kocaeli Paneli"nin ilk oturumu 26 Ocak'ta Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda gerçekleştirildi. Kadın ve Kariyer/ Gölcük Paneli adlı ilk oturum, Araştırmacı Yazar Müge Uçar moderatörlüğünde yapıldı. Paneli; Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda katılımcı ilgi ile takip etti. Bir İşe Kadın Eli Değerse İşin Gelişme Düzeyi Artar Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan panelin açılış konuşmasını Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yaptı. Kaymakam Altıntaş, "Bir işe kadın elinin değmesi, o işin gelişme düzeyine olumlu yönde katkı sağlar. Kadınlarla birlikte iyilik, mutluluk, barış ve huzuru inşaa edeceğiz." diyerek bu tür panellerin hız kesmeden devam etmesi temennisinde bulundu. Panelin ilk oturumunda; Kocaeli Üniversitesi KASAUM Müdürü Prof. Dr. Münevver Tekcan, "Türk Devlet Geleneğinde Kadın: Kadının Temsili", Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol ise "Kadın, Başarı, Güç" konularında sunum yaparken, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı ve Gölcük Kaymakamı'nın eşi Funda Altıntaş da kendi hayatlarından örnekler ile kadının yeri ve önemine vurgu yapan sunumlarını paylaştılar. Panel, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ın panalistlere hediye ve teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.