Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol ICASA 2017'ye Katıldı

03-Nisan-2017 - 09:04

Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol ICASA 2017'ye  KatıldıKocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol 29-31 Mart tarihleri arasında İstanbul Elite World Prestige Otelde düzenlenen International Conference on Advances in Science and Art'a katıldı. Demirkol, düzenlenen konferansta "The Effects of Different Clay Types on the Mechanical and Physical Properties of Vitrified Ceramic Bodies" konulu bir sunumu gerçekleştirdi.