21-Şubat-2018 - 15:02

Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol Hindistan'da Madras Üniversitesi'nde Düzenlenen Konferansa Davetli Konuşmacı Olarak KatıldıEl Sanatları Bölüm Başkanımız Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL 16-17 Şubat 2018 tarihleri arasında Chennai, Hindistan’da Madras Üniversitesi 160. Yıl Elmas Jübile Kutlamaları kapsamında Tıbbi Biyokimya bölümü tarafından düzenlenen “Uluslararası Hastalıklarda Nütrasötikal Kavramlar&Uygulamalar” konferansında “Üçlü Hidroksiapatit-Volastonit-Ticari İnert Cam Biyokompozitin Üretimi ve Karakterizasyonu” isimli konuşması ile davetli konuşmacı olarak yer aldı. Dr. Demirkol ayrıca konferansta lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin beşer dakikalık poster sunumları ile katıldıkları yarışmada oturum başkanlığı ve jüri üyeliği görevlerinde de bulundu.