01-Ağustos-2016 - 15:08

Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL Fransa'da "Shaping of Advanced Ceramics" İsimli Kongreye Katıldı.Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL Fransa’nın Montpellier şehrinde 18-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ileri teknoloji seramiklerinin şekillendirilmesi ile ilgili kongreye katıldı. Demirkol “Shaping of Advanced Ceramics 2016 kongresinde “Influence of Titania on the Bioactivity and Mechanical Properties of Hydroxyapatite-Wollastonite-Magnesia Composites” isimli sözlü bildirisini sundu. Demirkol kongrede tek Türk katılımcı olarak yer aldı.