02-Ocak-2018 - 14:01

Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol Dubai'de Uluslararası Sanat, Bilim ve Teknoloji Kongresi'ne Katıldı.Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL 20-22 Aralık tarihleri arasında Dubai’de Hindistan Bilim, Sanat ve Teknoloji akademisi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Sanat, Bilim ve Teknoloji Kongresi’ne katıldı. Demirkol kongrede, “Kastamonu Çamuruna Kil İlavesinin Teknolojik ve Mekanik Özellikler Üzerine Etkisi” konulu bir sunum gerçekleştirdi.   Demirkol, kongreye Hindistan’dan katılan Madras Üniversitesi öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr.S.Yamini Sudha Lakshmi ve A’sharqiyah Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Mohammed Changes ile de toplantı yaparak yeni bir çalışmayı başlattı.   Kongre kapsamında Dubai ve Abu Dhabie bölgesinin de önemli yerleri ziyaret edildi.