05-Aralık-2017 - 16:12

Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol Disiplinler Arası Tıbbi Araştırmalar Çalıştayına Katıldı.Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol 2-3 Aralık 2017 tarihleri arasında Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 'Disiplinlerarası Tıbbi Araştırmalar Çalıştayı'na katıldı. Demirkol çalıştayda doğal ve sentetik hidroksiapatit kompozit üretimiyle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Çalıştaya birçok farklı disiplinden katılan akademisyenler uzmanlık alanları ve tıp bilimine katabilecekleri katkılar ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Çalıştayda pek çok akademisyen farklı disiplinlerden işbirliği kurma fırsatı yakaladı.