Yrd.Doç.Dr. Mine Can Antalya'da iki farklı kongreye katıldı

08-Kasım-2016 - 16:11

Yrd.Doç.Dr. Mine Can Antalya'da iki farklı kongreye katıldıEl Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mine CAN 3-5 Kasım 2016 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen iki farklı kongrede iki sözlü sunum gerçekleştirdi. 1. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresine “İstanbul Türk İslam Eserleri Müzesi’nde Bulunan Bir Grup İşlemeli Etnografik Eserin İncelenmesi” konulu sözlü bildiri ile katılan Can, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. Yöresel Ürünler Sempozyumu ve Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde ise “Manastır Kültür Müzesi’nde Sergilenen İşlemeli Ürünlerin İncelenmesi” konulu araştırması ile katıldı.