Yrd. Doç. Dr. Nilgün Şener 2. Uluslararası Multidisipliner Avrasya Kongresi'ne katıldı

11-Ağustos-2016 - 14:08

Yrd. Doç. Dr. Nilgün Şener  2. Uluslararası Multidisipliner Avrasya Kongresi'ne katıldıGenç Akademisyenler Birliği tarafından 11-13 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ukrayna’nın Odessa şehrinde düzenlenen 2. Uluslararası Multidisipliner Avrasya Kongresi’ne okulumuz Öğretim Elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Nilgün Şener “Feminist Hareketn Yansımaları ve Türkiye'deki Etkileri” başlıklı bir sözlü bildiri sundu. Kocaeli Üniversitesi'nden oldukça geniş katılımın olduğu kongrede, KOU Değirmendere Ali Özbay MYO Okul Müdür V. Yrd. Doç. Dr. Mine Can’ın dışında Prof. Dr. Alladdin Bobat, Doç. Dr. Gazi Uçkun, Doç. Dr. Erdal Arlı, Yrd. Doç. Dr. Ehlinaz Torun, Yrd. Doç. Dr. Necmi Özdemir ve Öğrt. Gör. Sibel Çeliker sözlü bildiri ile katıldı.