14-Kasım-2017 - 15:11

Yrd. Doç. Dr. Mine Can Uluslararası Geleneksel Türk Sanatları Sempozyumu' na katıldı.Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mine Can, 9-11Kasım 2017 tarihleri arasında Kırıkkale Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen Yörük Yaşamı Kültürü ve Uluslararası Geleneksel Türk Sanatları Sempozyumu’na katıldı. Sempozyumda Yrd. Doç. Dr. Mine Can “Metal İpliklerle Yapılan Halk İşlemelerinden Örnekler” başlıklı bir sözlü sunum gerçekleştirdi. Yrd. Doç. Dr. Mine Can aynı zamanda sempozyumun sanat etkinlikleri kısmında düzenleme kurulu üyeliği yaptı ve sempozyum kapsamında düzenlenen sergiye bir eseri ile katıldı.