03-Mayıs-2016 - 14:05

Yrd. Doç. Dr. Mine CAN İtalya'da düzenlenen ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLERDE YENİ YÖNELİMLER SEMPOZYUMU'na katıldıKOU Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mine CAN 28 Nisan - 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında İtalya'nın Milano şehrinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, ABD Teksas Üniversitesi ve Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Sosyal Bilimlerde Yeni Yönelimler Sempozyumu'na katıldı. Sempozyumda "Afyon Mevlevi Konağı'nda Bulunan İşlemeli Tekstil Koleksiyonundan Örnekler" başlıklı sözlü sunum gerçekleştirdi.