13-Mart-2018 - 17:03

SERAMİK, CAM VE ÇİNİCİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ UNICERA 2018 SERAMİK FUARINI ZİYARET ETTİSeramik, Cam ve Çinicilik programı öğrencileri CNR Expo’da düzenlenen UNICERA Uluslararası İstanbul Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nı MYO müdür yardımcımız ve El Sanatları Bölüm Başkanımız Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL ile birlikte ziyaret etti.   Türkiye’nin en büyük ve marka değeri en yüksek fuarında öğrenciler banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, sinterflex mobilyalar, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok seramik alanındaki önde gelen yerli ve yabancı firmalardan bilgi aldılar.   Gezi de aynı zamanda Anadolu Üniversitesi GSF Seramik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.Sıdıka Sibel Sevim’in “ Seramik Takı Sergisi, Türk Seramik Federasyonu standı da gezildi. Önde gelen firmalardan Seramik Teknoloji laboratuar çalışmaları ve seramik atölye çalışmaları için seramik hammadde desteği de alındı.