20-Temmuz-2017 - 11:07

Seramik, Cam ve Çinicilik Programı 3.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali'ne Katıldı.Kartepe Belediyesi 3.Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali geniş bir katılımla 8-9 Temmuz 2017 tarihlerinde Seka Kampı Kartepe’de gerçekleştirildi. 52 ülkeye canlı yayın verilen festival büyük bir coşku içerisinde geçti.   Okulumuz Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL ve program öğrencileri de festivalde seramik, cam ürünleri sergilerken kaybolmaya yüz tutmuş değerlerden olan çömlekçi tornasında şekillendirme örnekleri ile, seramiklerin el ile şekillendirilmesi festival boyunca ziyaretçilere gösterildi. İlgi duyan herkes festivalde uygulama yapma şansı buldu. ,   Okulumuz Seramik, Cam ve Çinicilik programı 26-27 Ağustos tarihlerinde de Kartepe Belediyesi’nin Sırbistan’da düzenlenecek olan festivali için de davet aldı.