14-Mart-2017 - 14:03

Seramik, Cam ve Çinicil Programı öğrencileri UNICERA Uluslararası Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarını Ziyaret Etti. UNICERA İstanbul Seramik, Mutfak ve Banyo Fuarı 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştiriliyor. 126 ülkeden katılımcının yer aldığı fuarı Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik, Cam ve Çinicilik programı öğrencileri, program koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL ve MYO müdür yardımcısı Öğr.Gör.Z.Yekta ÖZKAN ile birlikte ziyaret etti.
Ziyarette dünyada ve ülkemizde önde gelen seramik firmaları ziyaret edildi. Yeni trend tasarımlar ve proses teknikleri hakkında bilgi alındı. Öğrencilerin ilgisini özellikle dijital baskı yönteminin kullanıldığı seramikler çekti .
Fuarda ayrıca Türk Seramik Derneği standı ve Anadolu Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi lisans, yüksek lisans ve sanatta yeterlik öğrencilerinin eserlerinden oluşan UNICERA 2017 Türk Seramik Derneği “Genç Sanat” Seramik Sergisi ziyaret edildi.