28-Mart-2017 - 14:03

Prof.Dr.Kerim ÇETİNKAYA Meslek Yüksekokulumuzda Sanayi 4.0 ve 3B Yazıcılar Semineri Verdi.Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği öğretim üyesi Prof.Dr.Kerim Çetinkaya “Sanayi 4.0 ve 3B Yazıcılar” konulu bir semineri meslek yüksekokulumuz seminer salonunda gerçekleştirdi. Seminere Prof.Dr.Çetinkaya’nın yanı sıra MYO müdür yardımcısı Z.Yekta Özkan, Seramik, Cam ve Çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı program koordinatörü Öğr.Gör.Abdil Saraçoğlu ve öğrenciler katıldı. Çetinkaya sunumunda 3B yazıcıların ortaya çıkışı, Sanayi 4.0, genel kullanım yerleri, 3B yazıcıların seramik ve takıdaki kullanımı konularında bilgiler paylaşıp, 3B yazıcılar ile örnek baskı alınmasını çeşitli videolar ile gösterdi. Seminer, soru ve cevap kısmının ardından Prof.Dr. Çetinkaya’ya teşekkür belgesi takdim edilmesi ile son buldu.