Öğr. Gör. Abdil SARAÇOĞLU Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO'nda seminer verdi.

04-Mayıs-2017 - 19:05

Öğr. Gör. Abdil SARAÇOĞLU Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO'nda seminer verdi.Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Program Koordinatörü Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, Ankara Üniversitesi Kariyer Etkinlikleri çerçevesinde 24 Nisan 2017 tarihinde, Beypazarı MYO. Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen Bilgisayar Destekli Tasarım Semineri ve Uygulama Çalışmasına davetli konuşmacı olarak katıldı. Saraçoğlu, düzenlenen Seminerde “CAD-CAM Bilgisayar Destekli Tasarım-Üretim Teknolojilerinin Kuyumculuk Sektörüne ve Eğitimine Katkıları” konulu bir sunumu Beypazarı kuyumculuk ve takı tasarımı programı öğrencileri ve akademisyenler için gerçekleştirdi. Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı programında Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Aliye Kurnaz tarafından organize edilen seminerde Saraçoğlu, öğrencilerin ve diğer akademisyenlerin Kuyumculuktaki CAD-CAM Teknolojileri ile ilgili sorularını yanıtladı. Seminere Beypazarı MYO Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülhan Güldür, Öğr. Gör. Aliye Kurnaz’ın yanında diğer akademisyenler ve Kuyumculuk ve Takı Tasarımı programı öğrencileri katıldı. Seminer, Beypazarı MYO müdür yardımcısı Öğr. Gör. Gülhan Güldür ve Öğr. Gör. Aliye Kurnaz’ın Saraçoğlu’na teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.