MÜFİT SANER İ.Ö.O ÖĞRENCİLERİ İLE SERAMİK ATÖLYE ETKİNLİĞİ

10-Nisan-2018 - 10:04

MÜFİT SANER İ.Ö.O ÖĞRENCİLERİ İLE SERAMİK ATÖLYE ETKİNLİĞİMüfit Saner ilköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri ve Gölcük Tema Temsilcileri ile birlikte MYO seramik atölyelerinde güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.   Müdür Yardımcımız ve El Sanatları Bölüm Başkanımız Dr.Öğr.Üyesi Nermin Demirkol, Gölcük Belediyesi Çini Eğitmeni Meryem Cineviz ve Seramik, Cam ve Çinicilik Programı 1. Sınıf öğrencileri tarafından ilköğretim öğrencilerine seramik çamuru hakkında bilgi verip, minik öğrencilere hayal güçlerini kullanarak çeşitli objeler yaptırdı.   Tema Vakfı katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğin temel amaçlarından birisi de öğrencilerin ağaç dikerken topraktan korktukları ve bu korkularını yenmek   Seramik atölye etkinliğinde öğrenciler tarafından yapılan seramik objeler, fırınlandıktan sonra öğrencilere hediye edilecek. Önümüzdeki günlerde de Değirmendere Ali Özbay MYO değişik okulları misafir etmeye devam edecek.