Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencileri 42. İstanbul Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzemeleri Fuarı'nı ziyaret etti.

14-Mart-2016 - 14:03

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencileri  42. İstanbul Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzemeleri Fuarı'nı ziyaret etti.10 Mart 2016 Perşembe günü  Meslek Yüksekokulumuz Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı tarafından, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da gerçekleştirilen, 42. İstanbul Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzemeleri Fuarı'na  bir gezi düzenlendi.   Gerçekleştirilen teknik gezide öğrencilerimiz, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğretim elemanlarımızın önderliğinde kuyumculuk sektörünün öne çıkan trendlerini görebilme,  yeni çıkan kuyumculuk alet-makinelerini yakından inceleme, sektörün önde gelen firmaları ile staj ve işbirliği çalışmaları yapabilme imkanı elde ettiler. Geziye Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Program Koordinatörü Öğr.Gör. Sevtap ÖRGEL ile Öğr.Gör. Selda ÖZTURAN ve Öğr.Gör. Abdil SARAÇOĞLU katıldı.