02-Haziran-2016 - 14:06

KOU Değirmendere Ali Özbay MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı Öğretim Görevlilerinden Abdil Saraçoğlu'nun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a özel olarak tasarlayıp ürettiği kol düğmesi, Üniversitemizi ziyaretlerinde Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile birlikte kendilerine takdim edildi.Kocaeli Üniversitesi Senatosu tarafından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tevdi edilen 'Fahri Doktora' unvanı için düzenlenen törenin ardından, Değirmendere Ali Özbay MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi Abdil SARAÇOĞLU’nun özel olarak tasarlayıp ürettiği kol düğmesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Rektör Hocamız Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ ile birlikte takdim edildi.