Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi

09-Şubat-2017 - 09:02

Kişisel Gelişim ve Motivasyon EğitimiÜniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan İhsaniye Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda organize edilen, 08.02.2017 tarihli "Kişisel Gelişim ve Motivasyon Eğitimi" programında Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu, Ford Otosan İhsaniye Meslek Yüksekokulu ve Gölcük Meslek Yüksekokulu personellerinin katıldığı programa konuşmacı olarak İletişim Fakültesi Öğretim Elemanı Arş. Gör. Yusuf Bahadır DOĞRU katıldı. Eğitim programında Beden Dili, Motivasyon, Stres Yönetimi ve Etkili İletişim başlıklarından bahsedildi.
Eğitim programı sonunda Ford Otosan İhsaniye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir CENGİZ, Yüksekokul Sekreteri Azmi ÖZMEN, Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Hülya GÖR, Gölcük Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Filiz GÜÇLÜ katılımcılara, katılım belgelerini takdim ettiler.