GÜRSON VE DEMİRKOL ANTALYA'DA ICCESEN VE ICSORES 2017 KONGRELERİNE KATILDI.

10-Ocak-2017 - 11:10

GÜRSON VE DEMİRKOL ANTALYA'DA ICCESEN VE ICSORES 2017 KONGRELERİNE KATILDI.4-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Süleyman Demirkol Üniversitesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr.İskender Akkurt başkanlığında eş zamanlı olarak Sosyal Bilimler Alanlarında ICSORES 2017, Fen bilimleri ve Mühendislik Alanında ise ICCESEN 2017 düzenlendi. Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Okul Müdürü Doç.Dr.Poyraz Gürson bilim kurulu üyesi olarak ta yer aldığı ICSORES 2017 Uluslararası Sosyal Bilimler kongresinde THK Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr.Suat Begeç ile ortak çalışması olan “MARKA KOKUSU” isimli sunumu ile davetli konuşmacı olarak yer aldı. Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin DEMİRKOL ise bilim kurulu üyesi olarak ta yer aldığı ICCESEN 2017 Uluslararası Mühendislik ve Fen Bilimleri kongresinde “Technological and Physical Properties of Dry Pressed Red Mud Bodies Containing Chamotte” isimli sözlü bildiri ile ve oturum başkanlığı görevi ile yer aldı. Aynı zamanda kongre başkanı Prof.Akkurt’un danışmanlığında eş danışman olarak yer aldığı “Linear Attenuation Coefficients of Some Ceramic Samples” isimli çalışmaları da yüksek lisans öğrencisi Adel Abdulhadi JAWAD tarafından sunuldu. Demirkol Karabük Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Hatice Akgül Evlen ile de “”Production and Characterization of Ceramic Materials in Three Dimensional Printer” isimli poster sunumu gerçekleştirdi.