Dr.Öğr.Üy. Demirkol Karabük'te UHAKS 2018'e Katıldı

28-Mart-2018 - 10:03

Dr.Öğr.Üy. Demirkol Karabük'te UHAKS 2018'e KatıldıKOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı ve El Sanatları Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nermin DEMİRKOL 22-24 Mart 2018 tarihleri arasında Karabük Üniversitesi’nde Uluslararası Hafif Alaşımlar ve Kompozit Malzemeler Sempozyumu’na katıldı. Başkanlığını Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Bilge Demir’in yaptığı sempozyumda düzenleme kurulu üyesi olarak ta yer alan Demirkol aynı zamanda KOÜ Biyomedikal Mühendisliği Bölümü yüksek lisans öğrencisi Merve Turan ile birlikte “Mechanical Properties of Ternary Sheep Hydroxyapatite (SHA)-Wollastonite-Commercial Inert Glass (CIG) Biocomposite” isimli poster bildiri ile katıldı. Japonya Kindai Üniversitesi’nden Dr.Masaaki Nakai, Belçika’dan Dr.Martin Tauber, İTÜ’den Prof.Dr.Hüseyin Çimenoğlu, ODTÜ’den Prof.Dr.Ali Kalkanlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Prof.Dr.Ali Arslan Kaya, İstanbul Üniversitesi’nden Prof.Dr.Doç.Dr.Derya Dışpınar, Atatürk Üniversitesi’nden Prof.Dr.İhsan Efeoğlu’nun davetli konuşmacı olarak yer aldığı konferans yoğun ilgi ile takip edildi.