Dr. Ceyhun Konak, Üniversitemizi Fransa'da Temsil Etti

18-Ocak-2017 - 16:01

Dr. Ceyhun Konak, Üniversitemizi Fransa'da Temsil EttiKocaeli Üniversitesi Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı Dr. Ceyhun Konak dünyada heykel alanında gerçekleştirilen birçok organizasyona davetli olarak katılıp Türkiye’yi ve Kocaeli Üniversitesi'ni başarıyla temsil etmeye devam ediyor.
Dr. Ceyhun Konak, son olarak 9-14 Ocak 2017 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenen 26. Valloire Buz Heykel Sempozyumu'na katıldı. Dr. Konak'ın "Ekoloji" temasıyla ürettiği buz heykel, Valloire'de festival alanını gezen ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Fransa'dan sonra Dr. Ceyhun Konak, 22-30 Ocak tarihlerinde Amerika'nın Colorado eyaletinde düzenlenecek olan 26. Breckenridge Kar Heykel Sempozyumu'na katılarak, ülkemizi ve üniversitemizi temsil etmeye devam edecek.