DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MYO SERAMİK ATÖLYELERİNE İLİMİZDEKİ OKULLARDAN ZİYARET

22-Nisan-2016 - 10:04

DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MYO SERAMİK ATÖLYELERİNE İLİMİZDEKİ OKULLARDAN ZİYARETDeğirmendere Ali Özbay MYO Seramik Atölyeleri Kartepe’de bulunan Acısu Türk-Fransız İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencileri ve Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve eğitmrnleri tarafından ziyaret edildi. Seramik, Cam ve Çinicilik program koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol, Öğr.Gör.Ziya Yekta Özkan ve program öğrencileri Acısu Türk-Fransız İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencilerine seramik yaptırdılar. Seramik çamurunu tanıma ve oynama fırsatı bulan öğrenciler sucuk yöntemiyle birbirinden güzel seramik ürünler yaptılar.   Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri Sertaç Hindistan ve Emine Yıldırım ile 9.sınıf öğrencileri ise seramik -cam atölyeleri ve teknoloji laboratuarını ziyaret ederek seramik üretim yöntemleri, çini üretimi, seramik sırları, füzyon tekniği konularında Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol tarafından bilgilendirildi.