DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MYO'DA TOPRAKLA BULUŞMA FAALİYETİ

27-Aralık-2016 - 13:12

DEĞİRMENDERE ALİ ÖZBAY MYO'DA TOPRAKLA BULUŞMA FAALİYETİDeğirmendere Ali Özbay MYO Seramik Atölyeleri 26 Aralık pazartesi günü TEMA Vakfı Etkinlikleri kapsamında Toprakla Buluşma Faaliyetine ev sahipliği yaptı.Etkinliğe Donanma İlköğretim Okulu 2/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İnci Ünlü rehberliğinde katıldı. Değirmendere Ali Özbay MYO müdür yardımcısı Öğr. Gör. Z.Yekta Özkan ve Seramik, Cam ve Çinicilik programı öğrencileri tarafından seramik çamuru ile tanışan, çeşitli objeler yapan öğrenciler çamurun keyfini çıkardılar. Öğrencilere seramik çamurundan yaptıkları objeler fırınlama işleminden sonra hediye edilecektir. Etkinlikte ayrıca Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Vekili Doç. Dr. A. Poyraz Gürson, Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, Donanma İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Sonugelen , TEMA Gölcük İlçe Temsilcisi Melahat Aşıkoğlu ve Tema gönüllüleri de yer aldı.