Değirmendere Ali ÖZBAY Meslek Yüksekokulu 11. dönem mezunlarını verdi.

29-Mayıs-2017 - 13:05

Değirmendere Ali ÖZBAY Meslek Yüksekokulu  11. dönem mezunlarını verdi.Meslek Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni 26 Mayıs 2017 Cuma günü Saat 14:00 'da okulumuz yerleşkesinde gerçekleşti.  2016-2017 eğitim öğretim yılında 11. dönem mezunlarını veren okulumuz mezuniyet töreni; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Bekir ÇAKIR, Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa ALTINTAŞ, Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet ELLİBEŞ, öğretim elemanlarımız, personelimiz, öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımı, protokol konuşmaları, Okul Müdürümüz Sayın Doç.Dr. A. Poyraz GÜRSON'un konuşması, belge takdimi, kep atma seramonisi ve ikramlar ile son buldu. Tüm mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.