"Ahumay sanat evi" kurucusu Ahmet Umut AYDEMİR ve üretim sorumlusu Seçkin DEMİR okulumuzda "GELENEKSEL KUYUMCULUK TEKNİKLERİ" konulu bir Workshop gerçekleştirdi.

01-Aralık-2016 - 11:12

"Ahumay sanat evi" kurucusu Ahmet Umut AYDEMİR ve üretim sorumlusu Seçkin DEMİR okulumuzda "GELENEKSEL KUYUMCULUK TEKNİKLERİ" konulu bir  Workshop gerçekleştirdi.Ahumay Sanat Evi'nin "Eğitim Etkinlikleri Programı" kapsamında düzenlediği workshop okulumuzda gerçekleştirildi. Etkinliğe Ahumay Sanat Evi  Kurucusu Ahmet Umut Aydemir, Atölye Şefi Seçkin Demir, okulumuz kuyumculuk ve takı tasarımı kordinatörü Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu ve öğrencilerimiz katıldı. Workshop sonunda  Ahmet Umut Aydemir okul kütüphanemize "Geleneksel Kuyumculuk Teknikleri" isimli kitabını hediye etti. Okulumuz adına kendilerini teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.