25-Kasım-2016 - 16:11

6. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu Seramik Türkiye Dergisi'nde Yayınlandı.17-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında Gölcük Vizyon 2023 projelerinden olan, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen 6.Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu Seramik Türkiye Dergisi’nde yayınlandı. Kocaeli Üniversitesi Proje Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol tarafından hazırlanan yayın derginin Eylül 2016-Şubat 2017 dönemini kapsayan 50. sayısında yayınlandı. İngilizce ve Türkçe yayın yapan Seramik Türkiye Dergisi Türkiye Seramik Federasyonu dergisidir. Hazırlanan yayın derginin sanat haberleri kısmında yerini aldı ve yayında 6. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu’nun katılımcı sanatçıları, içeriği ve düzenlenen çalıştaylar hakkında bilgiler yer aldı.