6. ULUSLARARASI GÖLCÜK SERAMİK SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU TOPLANDI

21-Mart-2016 - 16:03

6. ULUSLARARASI GÖLCÜK SERAMİK SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU TOPLANDI6. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu Düzenleme Kurulu toplantısı Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirildi. 17-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan sempozyuma bu yıl davetli sanatçı statüsünde katılacak isimler, onursal sanatçıların önerdiği akademisyen ve seramik sanatçıları arasından değerlendirilerek tespit edildi. Sempozyum açılışında gerçekleştirilecek karma sergi ve bu süreçte yapılacak etkinlik ve çalıştay konuları hakkında planlama yapıldı. Düzenleme kurulu toplantısına; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mine Can, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik-Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, Gölcük Vizyon 2023 Genel Sekreteri E. Fatih Bayram, Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi Müdürü Öğr. Gör. Yıldırım Karadeniz, Öğr. Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Gör. Abdil Saraçoğlu ve Öğr. Gör. Yekta Özkan, Kocaeli Üniversitesi Güzel San. Fak. Öğr. Gör. Pelin Karadeniz, Gölcük Kent Konseyi Proje Koordinatörü Gülay Küçükberber katıldı.