24 Kasım Öğretmenler Günü Karma Sergisi

22-Kasım-2016 - 13:11

24 Kasım Öğretmenler Günü Karma SergisiKocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ile diğer üniversitelerden akademisyenlerin ve serbest çalışan sanatçıların eserlerinden oluşan Öğretmenler Günü Karma Sergisi 21 Kasım 2016 tarihinde Değirmendere Sanat evinde açıldı. Açılış Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, KOU Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür V. Doç.Dr. Ali Poyraz Gürson, Md. Yrd Yekta Özkan, Md. Yrd. Ceyhun Konak, El Sanatları Bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Mine Can, katılımcı akademisyen ve sanatçılar ile basın mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yağlıboya resim, fotoğraf, tasarım, seramik ve el sanatı eserlerin sergilendiği sergi 25 Kasım 2016 saat 16:00'a kadar açık kalacaktır.